Möhippa!

igår var jag på möhippa! , ja bäst att uppdatera er lite eftersom jag inte skrivit här på ett bra tag. anledningen till det är först semester,där man givetvis inte kan sitta framför datorn stup i ett när det är fint väder. och för det andra så har efter att vi kommit hem haft ett fasant strul med internet operatörerna eftersom jag har ett trasigt modem och håller på att byta över till en ny operatör!
ja vips så har man itne internet förrän den 30e september!! för den nya leverantören kan inte göra något förrän uppsägningstiden tar slut och det gamla vill inte göra något för att jag ska byta!
så vad gör man... jo man åker och lånar dator med internet hos, syster, svägerska och svärmor:-D'

vi var på läger med svenska kyrkan i början av juli, och där firade jag och min sambo vår 8 års dag. i samband med det så tyckte de underbara människor att vi borde gifta oss:-9
ja vi har ju funderat ett tag och för min del kändes det som att det kvittar var jag gifter mig, och kunde lika gärna gifta mig borgerligt som kyrkligt, bara jags lapp för mkt spektakel och allt runt omkring.
men min "förstående" sambo ville gifta sig kyrkligt och efter som jag är rätt snäll av mig så tyckte jag att han skulle få som han ville.
sen var det bara att bestämma när och hur och var!

för att göra en lång saga kort så blev det den 11 september kl 15.00 i st:Olof kyrka

nu har det gått 1.5 månad av hektisk planering där klänning har provats och inhandlats, ring har köpts och skickas iväg på gravering, slöja och smycken har lånats, inbjudningskort har inhandlats (ja jag vet att jag fuskar) men vem har tid till annat när man är 4 barns mamma ;-P musiken till festen är fixad, maten planerad... ja plus en massa annat :-)

ja jösses vad det har varit mkt att göra... förstår varför man beräknat att använda 1 år till att planera ett bröllop. men utan kära systeryster viktoria som varit underbar med att låna ut massa saker så man slipper köpa det och min underbara svägerska och svärmor som hjälpt till med planering, pushning och betalning av massor med saker så hade nog inte bröllopet blivit av.
Tack ni är helt underbara!

ja som till alla bröllop hör ju möhippa!
av denna anledningen så var ju bland de största till att jag ville gifta mig borgerligt och gärna så hemligt som möjligt... ja jag vet men jag avskyr ju överaskningar!
men men, i fredags så kom killarna och kidnappade Patrik, vi hade varit inne i stan, solat ( man vill ju vara lite extra snygg när man ska gifta sig) klippt Patrik, och passat på att luncha på stan.
när vi kom hem så väntade killarna! Patrik hade varit lite ängslig och frågat mig lite smått fall jag visste när det var och eftersom få människor kan hålla hemligheter för mig så hade jag ju listat ut det XD
men jag försäkrade honom om att det inte var i dag och inte i morgon heller, utan det fanns ju en till helg innan  bröllopet... ja han svalde det med hull och hår!
men när vi kom hem så såg han några som hoppade över staketet och blev genast misstänksam.. men det var redan försent. han kläddes ut till tjej och för iväg med pöjka till stan:-D

dagen efter så var det min tur.. jag satt nästan och väntade på att vicki skulle komma... hon försökte smyga men utan framgång. men en lapp fick jag och jag skulle ta med, baddräkt, strumpor, min TANDBORSTE (hoppas jag får tillbaka den snart) och en mutter!
mycket fundersam började genast järnkontoret snurra. en ögonbindel kompletterade och jag sattes i vickis bil (ja jag kände igen volvo ljudet) och vi for iväg.. jag var relativt säker på vart vi var någonstans fasttän hon försökte att luras och köra lite extra omvägar... tills vi kom till stan,,,.- där lyckades hon kollra bort mig på vilhemsro, och efter det var jag borttappad.
vi stannade och utanför möter vi upp Jennies röst, promenerar in på bowlingen! jag hör käglorna, in på toaletten och blir iklädd i snygga kläder... lite fundersamt var väl att knappar och lite andra atialjer var påsydda utanpå, lite fjädrar, snoddar, klistermärken och det bästa var givetvis ögonbindels på ryggen bär det stog " väck mig i Falköping"
en snygg peruk kompletterade utsyrseln och jag tänkte att det här aqt rätt okej ändå!
sen går vi ut i bowlinghallen och får snygga skor på fötterna.



efter första 2 bowlingslagen då jag får ner hela 3 käglor!! ja bra för mig med 0 bollsinne så :-)
så kommer stina och utklädningen blir komplett med .. ja makeup! men här var det ingen skönhetstävling jag skulle vinna utan det gällde att synas så mkt som möjligt :-O

vi bowlade lite mer än en serie och eftersom jag inte kom upp till 100 poäng så fick jag straff och fick dricka... ne halsa en äcklig öl!! urs Stina älskade vän kunde du inte hittat en goare öl... det var nära att jag kräkts,'
ta sedan med i beräkningen att jag inte druckit på över 4 år så kan ni ju räkna ut hur mkt det snurrade i Ankis skalle!

efter bowlingen blir jag satt i volvon i skuffen! ja inte olagligt på något sätt utan vi satt på extrasätet som de har där, så där satt jag med ögonbindel tillsammans med Jennie! trångt var det med ja vad säger man "finns det hjärterum finns det skärterum" eller något liknande.

sedan stannade vi och plockade upp Anncharlotte på netto parkeringen ( och Nej jag tjuvkikade inte! jag hade ingen ögonbindel på tillbakavägen och vi släppte av henne på netto så enkel slutsats!)
stannade hemma hos stina, där min överreagerande blåsa gjorde sig påmind och snabbt på toaletten-
sedan lämnade vi stan.. och för att vara ärlig hade jag itne en susning om vart bilen åkte fast jag hade mina misstankar om att det var matfestivalen i skövde vi var påväg till.
när vi åkte en stund, så var det dags igen! " jag är kissnödig" stannar och kissar i skogskanten och får syn på en vägskylt mot valtorp ( haha vi rä påväg mot skövde)


väl framme så tas det fram en vagn men en uppblåsbar docka utav det slaget som inte barn leker med utan vuxna ( lugn alla han hade byxor på sig)
och jag fick reda på att jag skulle ta med mig honom och sälja honom till högstbjudande på stan!
okej här ska man inte bara skämma ut sig lite! utan här ska vi skämma ut oss regält!

genom tågstationen gick det och ni kan nog tänka er vilka blickar vi fick, jag toanödig igen sprang på toa EFTER att vi gått igenom HELA tågstationen, sen var det att dra ut på stan.
vi gick igenom stan men konstigt nog skratta de flesta men ingen vill köpa Justine

vi träffade på Ove och Kina vid virvelvinden och ove köpte den för 5 spänn men ville inte ta med den hem.
senare skänkte vi bort honom till en tjej som stog i karusellkö och hon blev överlycklig??

efter det var det uppdrag nr 2
Måla porträtt! ja underbara människor.. sätta mig på en sådan sak när jag har prestations ångest och verkligen vill att det jag målar ska bli bra! sätta mig på att måla slarviga 2 minuters bilder... urs jag höll på att bli psykiskt knäckt ;-P

sedan gick vi vidare och kom på att vi nog skulle behöva äta något.. men vi ville sitta inne eftersom det började bli kallt ute, lite tjafsande om vart vi skulle äta, så hittade vi ingenting i centrum ! kan ni tänka er, vi var på MATFESTIVALEN och hittade inte någonstans att äta!
ne vi bestämde oss tillslut att åka upp till alpina och äta pizza.
där fick jag måla ännu mer och fick måla ett porträtt på Patrik... ja det blev väl si så där... men men

vi åkte tillbaka till centrum och åkte karusell innan det var dags att åka hemmåt.
ja jag behöver väl inte säga annat än att jag hade en toppen rolig kväll!
Tack alla underbara vänner för att ni gjorde min möhippa till en oförglömlig upplevelse!!
massor med kramar till
Viktoria, Anncharlotte, Stina, Jennie och Marie <3

väl hemma slocknade jag väldigt snabbt och sov VÄLDIGT länge dagen efter :-D

kramar på er så får vi hoppas att det inte dröjer riktigt så här länge tills jag skriver igen... nu ska jag kolla fall jag får knycka några bilder från kvällarna och låna till bloggen
kram

RSS 2.0