KSS

igår blev det att åka till KSS med mitt lilla hjärtegryn.
hade haft över 39.3 graders feber sedan i fredags.. med på söndags förmiddagen höjdes tempen ytterligare till över 40.3.
passade då på att ringa till 1177, där de tyckte att vi skulle åka till barnjouren på KSS eftersom Elias varken ätit eller druckit så bra i helgen samt att han är MKT gnälligare och skrikigare än han brukar.
Farmor kom och passade de andra barnen så jag kunde åka in med den lille, eftersom patrik jobbade heldag och kunde inte komma ifrån.

väl inne på akuten så möttes vi av en nonchalant "kärring", Elias hade fått alvedon några timmar tidigare så tempen var okej, och enligt henne såg han ju inte alls ut att må dåligt!
det känndes som om jag var en nojjig förstagångs mamma som skulle söka för att mitt barn nyst!!!
skulle inte jag som är just hans mamma känna mitt barn bäst??!!
Elias är i vanliga fall världens gladaste unge, oavsett vad det gäller, han gnäller ALDRIG! när min solstråle förvandlas till en gnällspik, som inte vill annat än vara uppe i knät, inte kan sova, inte vill äta och inte kissar samt har över 40 graders feber!! skulle han vara frisk då??

ne hon tyckte att det var sån kö, så vi skulle få sitta i evigheter i väntrummet, utan tyckte vi skulle åka till allmänhälsans vårdcentral där det fanns mkt kortare kö och däviunde träffa en läkare, tyckte sedan han att vi skulle komma till barnjouren så skulle han skriva en remiss så fick vi komma igen!!

ja och vad hände, jo vi åkte dit, träffade läkaren som kollade öron, hals, lungor och tog blodprov.
han såg bra ut och lät bra i lungorna men sänkan låg CRP på över 160!

det blev remiss till BARNJOUREN igen!!

väl där träffade jag en mkt bättre sköterska och vi blev visade till ett rum, efter en stund kom barnläkaren och bättre läkare  har jag sällan skådat och jag har varit på sjukhus en hel del. han var gammal igemet och visste precis hur han skulle hanskas med lillen:-)
massa provtagning, blodprov, urin prov och röntgen, ..
visade inte mkt mer än att CRP var på tok för högt (158) .
men vi fick iaf åka hem igen och då vr kl halv 1 på nattten:-( hade suttit sen kl 16.30...


inte nog med att man var helt slut efter en heldag på sjukhuset... fastnade i en poliskontroll på vägen hem... så det var bara att blåsa, visa körkortet och se glad ut:-(

väl hemma gav jag Elias alvedon och stoppade  honom i säng där han sov någorlunda fram till 7.30 när telefonen väckte oss
var läkaren fram gårdagen (kvällsläkaren) hon hade skrivit ut kåvepenin till ELias som vi ska ge honom för att försöka få bukt med infektionen eller vad det nu är. som hon sa har man inget fokus så får vi behandla iaf...


Sen har dagen gått i rasande fläng, vi behövde alla lite friskluft så vi tog en härlig promenad i vårvädret, til lekplatsen där barnen kunde springa av sig:-)
härligt med sommar!p


En liten sjukling på sjukhuset

tjat

igår fyllde min underbara livskamrat 28 år! urs jag har sagt det förut och jag säger det igen; vart tar tiden vägen
?!!
vi hade en lyckad tillställning med familj och vänner hemma på grillning.
hade gjort potatisgratäng, grillad kassler och sallad som det bjöds på. vissa var lite frusna och föredrog tvn ;-P

2 st partytält fick vi tack och lov lånat av svägerskan så vi var iaf skyddade mot regnet som ihärdligt regnade till och från på kvällen.
tack Marre och Tilda för hjälpen med patrytälten, tror inte grabbsen hade fixat det självaXD

hade en toppen kväll men massa umgänge med underbara vänner. det kändes som att detta är något vi måste göra om:-)!!

dagen till ära så fick tjejerna sova i sina nya sängar! vi köpte två sängar som kan göras om till en våningssäng när tjejerna blir lite större.
jösses vad de sov bra i dem!
blir verkligen bättre med utrymme i rummet nu när de kan utnyttja sängarna på ett annat sätt än två höga spjälsängar som nte går att leka i:-)
första natten gick iaf kanon och de kom upp kl 7 i morses.
Elias har haft feber hela kvällen och natten, även nu på dagen, får hppas att det går över snart!

ne nog pratat om det, jag säger som Liam säger ; Mamma, du bara tjatar!! xD

så nu får det vara nog tjatat och sags att börja med lite nyttigheter...
huset är dammsugit, skurat och i plockat dickmaskinen, lunchen är fixad och gubben är väckt;-P (sov till 11)
nu är han ute och plockar ner partytältena.
kanske ska börja med tvätten??

massor med kramar



Pappa

idag fyller världens underbaraste pappa år!!
tråkigt att man inte kunde vara där och fira honom mwn fick mamma att köpa 5 chokladkakor och blommor till godismonstret:-)
finns nog ingen som är så galen i choklad som min pappa:-)
kan utan tvekan trycka i sig 2-3 chokladkakor om dagen utan att gå upp i vikt! det är taskigt för här rör sig vågen bara man ens tänker på en chokladbit:-(

ne jag hoppas att du haft världens bästa dag pappa!

i  morgon ska vi ha lite grillparty då Patrik fyller 28!
lite släkt och vänner kommer och jag ser verkligen fram emot det:-)

massor med kramar

Tjejer på stan

tog en sväng till stan med mina tjejer idag,
vagn struntade vi i utan det var kul att testa fall det gick utan- med sig hade de varsin rosa handväska med sig som jag hade köpt till dem på HM

väl i stan ställde vi off på Nettos parkering och gick in och handlade lite,
tjejerna satt bra i kundvagnen och bråkade inte en enda gång, efter att vi stoppat in kassen i bilen,
promenerade vi till dressman och till kappahl för att se fall vi kunde hitta något till Patrik som fyller år nu på fredag

vi hittade ingenting till honom... men jag får helt enkelt ta med mig honom och så får han välja vad han vill ha istället.
men jag hittade varsin fin solhatt till tjejerna som blev så toksöta<3

men det var så kul att kunna ha med sig tjejerna och hitta på något roligt:-)
de börjar bli så stora min underbara småttingar.
igår ville de t om måla naglarna precis som mamma<3


nu i kväll har vi haft världens fight! lät ju (dum som jag var) tjejerna sova lite middag vid lunchtid... något de inte gjort på ett par veckor,,, när jag sedan skulle ha dem i säng vig kl 19 så ville de inte alls sova!
ha nog lagt dem ca 20 gånger VAR!! vid det här laget...
senaste gången för 2 minuter sedan...så förhoppningsvis så kommer de somna snart!

ikväll ska Patrik åka och hämta en våningssäng till tvillingarna, det är en sådan som går att göra om till två enkelsängar, så det kommer bli kanon:-)


ingen bebis längre...

tänk vad tiden går fort... bäst att ta tag i saker man ska göra för tiden går så oerhört fort.
Elias blr 7 månader på onsdag! fattar inte vart tiden tar vägen.
har hela tiden sett honom som liten, våran lilla bebis... men fick verkligen ta och omformulera mitt språkval i går då vi träffade Maddes bebis, iof så är den lille kille inte så "liten" heller.
men Elias blev så fruktansvärt stor med en gång! förstår inte hur en unge kan växa så bara på några minuter.

det blev nästan känslan av att var har min bebis tagit vägen??

dessutom håller vi på att avänja Elias från att amma, så på dagarna äter han gröt, mat och banan och på kvällen får han välling i flaska men fortfarande så ammar han 1-2 ggr på natten. men som tiden går så är det säkert snart slut med det med:-( jag kommer säkert sakna det då det är super mysigt, men på samma gång känns det skönt att sluta itid innan ungen gräver i tröjan själv och ska ha bröstet.

vaknade kl 5 idag av att Elias villle ha mat, Linn och Liam låg i sängen och bråkade om vem som skulle ligga brevid mamma! urs för sådana mornar!! det värsta är att när de kivats klart så kan de inte somna om utan det blir att vackert gå upp... trött som bara den.
Patrk var lika morgonpigg som barnen och tog och gav dem frukost och tog sen ut dem i trädgården och planterade lite blommor så att jag fick sova lite till.
sov sedan till 8.30 och sen städade jag av köket och vardagsrummet som på något mystigt sätt var fulla av jord! sen joinade jag min underbara familj ute:-)

tjejerna som hade gått upp allderles för tidigt åkte på middagsvila vid 11.15 idag, då allt de sa i princip var gnäll och skrik...
får se fall de är på lite bättre humör när de kommer upp:-)

Elias lyser upp våren:-)

Åska

idag har det åskat större delen av dagen, och när det inte blixtrade och mullrade så riktigt kände mn i luften hur oerhört kvavt det var.
Även nu kl 19.30 så sitter jag här med dörrarna på vid gavel och med takfläktarna surrande på max och njuter av det lilla svalkan gör verkligen underverk.

förutom vädrets makter så har ungarnas makter ... eller rättare sagt deras tro på att de har makt krävt sin rätt här hemma-
snacka om att man är nöjd och njuter av stillheten när alla barnen ligger i sina sängar och faktiskt sover.
idag var det iof inte så farligt .. linn vill ju fortfarande prova sin rätt att vara uppe, men i dag behövde jag bara lägga henne 5 gånger extra tack och lov.
för ett par kvällarsedan så testade hon definitivt sin makt och vi hade en riktig maktkamp här, hon kom upp och jag la henne tillbaka i sängen, hon kom upp och jag la henne... osv , ja det slutade iaf med att jag la henne i sängen 28 gånger!!!!!!

ja jag blev riktigt imponerad av mig själv att jag inte förlorade fattningen eller rent ut sangt lät henne vara uppe, men det var nära.. hade hon kommit upp några gånger till så hade jag nog låtit henne somna i soffan-

Jag och Patrik hade en stressig fm, Farmor passade barnen medans jag och Patrik åkte in till stan och storhandlade.
notan hamnade på ungefär det den brukar göra och nu har vi kyl frys och skåp fulla med en månadsförbrukning med matvaror (förutom dagligvarorna )
skötbordet är fullt med blöjor och tvättlappar och jag hann t om en sväng till apoteket och köpte lite bra att ha saker ifall att.
köpte lite Berocca med, är lite förvånad men de fungerar faktiskt.  det mesta på reklamen brukar ju inte vara så bra som de säger , men denna saken fungerar-

ne back to reallity. nu kom en bajsblöja springande.. så bäst att byta på ungen och stoppa tillbaka den i sängen.


Datortrubbel

ja vad gör man när dagens teknologi pajar?

trodde verkligen att mitt liv rämnade på riktigt när min dator pajade för andra gången på kort tid, första gången hade ju datorn egentligen inte pajat... utan det var modemet som va sönder,
denna gång så tryckte man på startknappen, fläktarna gick igång ... och så inget mer.
tydligen så var det nätversgeneratorn eller något liknande som hade gått sönder.
650 kronor fattigare.. men det var det värt. tack min underbara mamma som gav mig pengarna till det så jag kunde hämta min dator i dag.

var så oerhört förbannad på mig själv när jag trodde datorn hade krachat! inte pga att jag inte kunde gå ut på nätet som Patrik trodde utan för att jag trodde jag förlorat alla BILDERNA, bilderna på mina underbara barn!
jag är så oerhört knäpp så jag hade inte skaffat några säkerhetskopior, och inte heller har jag framkallat något på snart 2 år!
kollade hur mkt bilder jag har och det är nästan 23 GB!!! snacka om bilder... ca 8500 bilder på lite mer än 3 år!!!
det är bra fotograferat tycker jag... inte konstigt att mina kameror strejkar emellanåt!
är faktiskt behov av en ny kamera igen... kameran jag fick av Patrik i julklapp ... ja den är kaputt! inte så jätte farligt, mend et lilla blecket som sitter hos batterierna och gör att strömmen går runt den har lossat och tappats bort...

dagen har iaf varit bra, åt importerad färskpotatis i dag. var riktigt snarrigt. men man längtar allt efter SVENSK färskpotiatis och åhh vad sugen jag blev på jordgubbar nu!! längtar verkligen till sommaren.
idag har vädret iaf hållt i sig, men det har inte varit någon skön värme utan mer kvavt... hoppas på en regäl åskskur och sen sommarvärme!

ne nu ska jag njuta av min FRANKS energidryck, drömma om sommaren och njuta av min dator en stund till.

kramar

Onsdag hela veckan:-P

idag lär jag få en lugn kväll...
tjejerna vägrade sova middag och kom urklättrandes sina spjälsängar- BÅDA TVÅ!
ja slut med sköna dagar då jag bestämde att de skulle lägga sig och att de låg kvar...
nu lär jag få tampas med två viljestarka tjejer...s om är av samma skrot och korn som jag!! det är bara det att de är TVÅ!... men tack och lov är jag äldre och "visare" XD

ne det blir att skaffa växasängar den 20e.
 har fått tag på 2 st men får hoppas att de finns kvar när jag får pengar.

dagen har varit lugn, fick en välbehövlig "paus" från allt när jag åkte till stan och fixade lite ärenden.
sen när vi kom hem åt vi tidig lunch; potatisgratäng och kyckling... det var inte det dummaste:-)

ja nu har min kamera pajat (igen) kan man ursäkta sig med att man använder den ovanligt mkt... eller måste mn erkänna att jag kankse varit lite vårdslös med den?
bara s¨å ni vet så önskar jag mig en ny kamera i födelsedags present... billigast möjliga blir bra:-P

ja på tal om födelsedagar så är det inte länge kvar tills jag fyller år, det är ca 1½ månad kvar.. och ännu kortare tills pappa och patrik fyller år.
tror jag har funderat ut en bra födelsedagspresent till min livskamrat:-)

i bland blir jag väldigt fundersam på vart orden kommer ifrån? ja jag menar inte vilka ord som helst, jag menar alla grodor som hoppar ur min 3 årings mun!
nyss så förklarade han för sina små systrar att de var "dumskallar"...och härrom dagen höll jag på att få dåndimpen på Patrik... ja hörde ett väldigt fult och olömpligt ord från sonens mun.
han sa nämligen Faan!!!
ja det var det han sa och det gick inte ta misste på att det var det ordet. senare dök samma ord upp när han satt och lekte med sina bilar...
fan fan faaan....

så nu har vi bojkottat alla svordommar hemma. hör jag en till blir jag galen.

Patrik jobbar eftermiddag i dag... så jag lär ha en skön kväll bara jag och datorn och tvn..

för er som  undrade hur det gick med vår tv-kontroll... så är svaret NEJ vi har inte hittat den ännu... vi har letat överallt och vänt upp och ner på allting.
men det finns ingen kontroll. mina barn är så smarta och har gömt kontrollen på ett så fiffigt ställe att det ställer oss två vuxna helt oförstående! man kan inte gömma en så "blaffig" kontroll utan att man hittar den-..
ja vi har letat överallt.. t om i sandlådan...
det såg nog väldigt roligt ut när två vuxna stog och grävde i barnens sandlåda... grannarna måste trott vi var från våra sinenns fulla bruk.

men efter 4-5 dagar utan tv fick vi så snällt ta och ringa viasat och be dem skicka en ny kontroll samt att matcha in vår gamla box och kort så att vi hade någonting att se på:-)
både jag, patrik och barnen var lyckliga när barnkanalen hoppade igång i går eftermiddag.

jaja... nu ska jag bada barnen, ta mig ett röj med  dammsugaren och sedan ta fram kvällsmat till vilddjuren.

kramar

Dubbelmoral?

beklaga sig över att någon är inne på ens sida och att man funderar på att sluta med denna sidan pga att vissa personer inte kan låta bli att snoka...det är ju beklagligt... speciellt som sidan tydligen var öppen på datorn.

när man gjort precis samma sak några dagar tidigare, på en sida som inte var öppen på datorn utan som man olovandes knyckte lösenordet och gick in på???

dubbel moral??? jag bara frågar?!!


soliga vårdag

dagen har varit härlig och gått i vårens tecken:-)
i morses bestämde vi att gå en sväng och hamnade således hos viktoria och Lars.
ungarna var leksugna så vi passade på att var ute så barnen fick leka av sig.
Lars tände grillen och tillverkade grillpinnar som barnen fick så och hålla i och grilla sin korv.
det var super populärt för alla utom Nova som inte alls förstod varför hon skulle hålla maten på en pinne!! det gick väl lika bra att stoppa korven rå i munnenxD

lagom tills korven var klar började solen skina och allt blev riktigt sommarvarmt med en gång:-9 hade det bara kunnat vara så här varje dag så hade jag trivts i massor:-)

Rebecca och viktoria bakade smaskig kladdkaka som vi smaskade på och sen var det helt plötsligt dags att promenera hem igen. dagen går fort när man har fullt upp och trrrrrrvligt sällskap.

på vägen hem slocknade både Linn och Elias... Nova och Liam var på väg de med men lyckades hålla sig vakna... sen var det bara att stoppa älsklingarna i säng.

hade liten kamp med Linn som lärt sig klättra över spjälsängen... så det blev att stoppa henne i säng... ytterligare.. ungefär 10 ggr.
sablar till envis unge... det har hon ärvt från mig!! xD

Nu när ungarna äntligen har lagt sig och det var dags för lite vuxen umgäng.. så har såklrt barnen gömt kontrollen!! fattar inte hur en så "blaffig" kontroll kan gömmas.... men de lyckas med allt.
får väl försöka fördriva tiden med annat... typ bloggande...
patrik tycker nog jag är världens tråkis just nu,,, får nog göra honom lite sällskap i soffan och spela kort eller något, kanske ska passa på att se den nya beck filmen??

kramar på er!


Städdag

I dag har vi i bostadsrättsföreningen haft vårstädning. alla som bor här (-1 familj) var med och städade.
riktigt trevligt att göra en "måste" sak tillsammans med flera. Efteråt grillade vi korv och fikade med kaffe och birgitts hemmabakade tårta:-)

Alla barnen var också med och städade efter bästa förmåga men dagens hjälte måste nog vara Liam, han hjälpte till från start och var med på allt, krattning, sopning, grenbärning:-)

besök fick vi med en stund från Rasmus:-) var mkt trevligt.

Humla det lilla träsktrollet såg hemsk ut efter en regnig dag ute... så hon fick åka i badet:-) så nu är hon ren och fin.


em

resten av dagen har lunkat på i sakta mak...
Elias har haft feber hela dagen men varit otroligt glad iaf... förstår inte vad jag har gjort för att förtjäna en ängel som honom... ja det gäller alla barnen.

vi var ute hela eftermiddagen och hade kul i trädgården, Liam kom hem vid 16- tiden och var supertrött..
ett par timmar hos farmor tycks ha gjort honom gott:-)

vid 19 la ja tjejerna i säng... Linn har lärt sig hoppa över spjälsängen så hon kom upp 4 ggr efter att jag lagt henne... och ursäkten var...lälling.. hon höll upp den så sött och sa lälling att man inte hade hjärta att vara sur. hon är så himla underbar.
smyger upp på morgonen gör hon nu också och kommer in till oss och lägger sig och gosar på mogonen.
i morses hade vi alla barnen i sängen och det vahelt underbart.

det är oerhört roligt att se hur de växer och lär sig nya saker, och se hur de växer till olika personligheter.

Liam min stilga kille är en riktig bus kille som älskar att hjälpa till. roligast tycker han när han får vara med och hjälpa mig att laga mat och vara "duktig".
Biltokig... eller rättare sagt tokig i allt som har motor, det kan vara bilar, motorcyklar, lastbilar.. ja allt. men favoriterna för tillfället är MONSTER TRUCK!



Nova min lilla stjärna är så oerhört kramig och kommer gärna och ger en spontankram och pussar helt underbart:-)
hon gillar inte alls när man säger till henne, blir arg med en gång och blir så arg att hon slår en. En tuff dam med andra ord XD
hon är också oerhört våghalsig och räds inget, hon klättrar på allt och sen slänger hon sig ut oavsett om man är beredd eller inte på att fånga upp henne:-)



Linn min lilla sockerpudding hon är oemotståndlig!
hon är en riktig morgonmänniska och är gladast på morgonen när hon smyger upp ur sin säng och kommer in till oss och kramas.
En envis dam som har tålamod till tusen... och det märks när hon trotsar!! det räcker inte att säga till henne en gång... utan man ska vara glad om hon ger sig efter 10e gången man tar ner henne från något eller ställer tillbaka stolen osv..



Elias min solstråle!
detta är en ängel i barnakläder!! alltid glad och positiv, alltid med ett skratt på lut:-) även när han är sjuk eller mår dåligt så  är han  alltid lika glad. tar sig ingen brådska mer än närhan ska äta.. då gäller det att man är snabb för annars kan man bli lite arg:-)
underbar kille som avgudar sina stora syskon.

Elias och barnens goa kusin Alexandra:-)

ja det var en snabb resume av mina helt underbara barn:-)


Min lilla underbara sötnos

Trots feber är min lilla ängel lika glad som vanligt:-)

Trött

idag är jag bland det tröttaste som går i ett par skor!... även om skorna står i hallen så är jag ändå hur trött som helst:-P

i gårkväll bakade jag bröd och efteråt kom anncharlotte, Daniel, Nathe och hennes dotter Isabelle på besök:-)
det var supertrevligt:-)
Elias som vaccinerats tidigare på dagen, började kännas varm och var lite småkinkig... det var bara början.. hela natten har han haft hög feber och varit skrikig och gnällig och inte alls velat eller kunnat sova.
så totalt blev det väl ca 2-3 timmars sömn i natt.
för lillen vaknade vid 5, var vaken till 6 och sen skrek han så tjejerna vaknade... ja och det var end of the sleep..

bara att gå upp och göra frukost... hindra Linn från att klättra upp på sikbänken..
ja inte bara en gång utan det är väl 10 tal gånger.
Patrik tog med sig barnen ut i trädgården en sväng och jag passade på att dammsuga och skura av golvena.

ja vet inte det mest rogivande man kan göra... men det är rätt skönt när det är gjort.

Patrik pratade med Marita och Liam ska så vara hos henne i em när patrik jobbar... skönt att få lite avlastning när man är slut...

Håller tummarna för Jessie liten som ska opereras i dag, hoppas det går bra!!

skriver lite senare:-)
kram

jäktad

idag har varit en dag med mycket att stå i,
fick en halv dag själv med pojkarna och det var ritktigt skönt att bara änga sig åt dem, även om det var saker vi behövde göra:-)
Först hade vi 6 månaders kontroll på BVC med Elias, tankarna överallt ... så klart jag glömde att jag egentligen skulle ha haft med tjejerna med och att de skulle fått sin MPR spruta i dag!! men men det får bli nästa gång på BVC- vid Elias 8 månaders konstroll.

vuxit hade han gjort med råge och tagit in det som han förlorade vid RS infektionen mellan 4-5 månader,
så nu vägde min lille knubbis 9100 g och var 69 cm lång!!
en stor kille:-)

Efter att vi varit på  BVC gick färden vidare till Mösseberg och Tandläkaren med Liam som skulle på sin 3 års kontroll.
även om han dagen innan total vägrat ens att nämna att han skulle dit så gick det kanon! han t om såg fram emot det! sen satt han i mitt knä jätteduktigt och lät tandläkaren räkna tänderna och kika.

sen fick han en karta och klistermärken som han kan klistra varje gång han borstat tänderna:-)

När vi kom hem så var tjejerna gör trötta och ville inte göra ngt, så jag och Patrik tog med dem på en promenad bort till skohuset i Kinnarp och köpte dem varsina par foppa tofflor för 39 kr paret!
barnen var superstolta när vi gick hem och ville ha på sig dem med en gång:-)

när vi kom hem var det bara att ge dem frukost, borsta tänderna och stoppa dem i säng:-)




Regn

passar på att sätta mig här nu när tre av barnen sover middag.hade lovat mig själv att bara sätta mig vid datorn på kvällen ch på så sätt kunna göra annat som behöver göras...
ja sådant dära "roliga" saker som man egenligen MÅSTE göra men som inte är så överdrivet kul...
ja vika tvätt... plocka ur diskmaskin...you name it.

idag  på morgonen  tog vi i en underbar promenad till affären och handlade lite. på hemresan märkte man att molnen drog ihop sig och vi hann precis hem innan det började regna!
men skönt var det med en härlig promenad.

sen gjorde vi en smarrig räka ala wern till lunch.

passade på att hämta Jessie på dagis och sen kom viktoria, barnen, farmor och farfar ner en sväng..
se ska åka hem till STHLM i morgon :-(
urs vad forttiden går.. men man får väl försöka åka upp och hälsa påd em någon helgframöver.
och visa barnen byn där vi var på somrarna när vi var små.

men när man har roligt går tiden fort...patrik åte till jobbet och slutar först kl 22.30...
i morgon är det dags för BVC besök med Elias,
ska bli kul att se hur mkt mitt lilla matvrak har växt:-D


Farmor och Farfar

idag had jag riktig slödag och låg kvar LÄNGE i sängen efter att jag vaknat. Patrik tog upp barnen och efteråt hade vi familjemys i sängen men massor med goa barn att kramas med:-)

Liam sov hela natten i sin säng och kom över till oss vid 6.30(den 4e gången denna veckan!!) WIEE!! lite extra sängutrymme för mig...
vanligtvis tar patrik upp halva sängen och andra halvan får jag dela med Elias och Liam... ja ni kan ju räkna ut hur stor yta jag får när vi har en 1.60 säng...

sen får vi reda på att farmor och farfar är nere från STHLM!! jippie! vilken dag, vi skyndar på oss kläderna och går i väg till lekplatsen där vi ska träffa barnens kusiner.
vi tar en snabbtripp till svågerns jobb med och köper lite glass till barnen ( och givetvis till mig) det blev hula-hula till barnen och en solero fruit till mig.

sen kommer äntligen farmor och farfar = mer kramkalas
underbart härligt att träffa min underbara farmor i gen.

sen gick vi hem till viktoria och käkade köttfärspaj och barnen fick leka av sig innan det var dags att åter vandra hem!
urs vad jag varit dukti  idag.. har promenerat både dit och hem!

sen  var det bara i princip att ge barnen kvällsmatoch stoppa dem i säng... de var helt slut!

så nu sitter jag här och väntar på att min underbara Patrik ska komma hem ,,, tyst och lugnt och det ska utnyttjas till att läsa en bra bok!

ha det bra
krammina små skitgrisar<3

morgon

morgon igen.. eller snarare lunch tid..,
är inte alls på humör i dag och vet inte vad det beror på
jag har en underbar kille som visst kan reta gallfeber på mig vissa gånger, men för det mesta är den mest omtänksammaste underbaraste människa jag känner..
jag har 4 underbara ungar som jag älskar mer än livet, de växer för varje dag och ger mig massor med glädje.
kärleken jag känner för dem fyller mitt hjärta så det nästan sprängs varje gång jag ser dem eller t om tänker på dem<3

mina underbara ungar, Liam, Nova, Linn och Elias ni är mammas allt<3

men ändå fylls jag av tomhet, en känsla av att vilja vara ifred. kanske är det konstnärs själen inom mig som inte får utlopp för kreativiteten som finns inombords... kankse är det längtan till min familj som bor allderles för långt bort?
kankse är det ... ja vet e sjutton!

det är säkert för att jag håller på att blir sjuk som jag känner så här.. hade yrsel igår, började när jag satt framför datorn och blev bara värre, t om när jag slöt ögonen snurrade hela rummet runt.. men det gick över på ett par timmar och i går kväll så kände jag inget av det.

ne nog med självömkan, nu sitter jag här och lyssnar på Amy Macdonalds nya skiva och tänker på annat.

ska snart börja med lunchen men först måste jag bestämma vad det ska bli..
funderingarna går till korvstroganoff eller köttfärssås.. eller varför inte köttfärslimpa och potatis?

jaja, ska ta mig en raid i kyl och frys så höres vi sen:-)


  

RSS 2.0