soliga vårdag

dagen har varit härlig och gått i vårens tecken:-)
i morses bestämde vi att gå en sväng och hamnade således hos viktoria och Lars.
ungarna var leksugna så vi passade på att var ute så barnen fick leka av sig.
Lars tände grillen och tillverkade grillpinnar som barnen fick så och hålla i och grilla sin korv.
det var super populärt för alla utom Nova som inte alls förstod varför hon skulle hålla maten på en pinne!! det gick väl lika bra att stoppa korven rå i munnenxD

lagom tills korven var klar började solen skina och allt blev riktigt sommarvarmt med en gång:-9 hade det bara kunnat vara så här varje dag så hade jag trivts i massor:-)

Rebecca och viktoria bakade smaskig kladdkaka som vi smaskade på och sen var det helt plötsligt dags att promenera hem igen. dagen går fort när man har fullt upp och trrrrrrvligt sällskap.

på vägen hem slocknade både Linn och Elias... Nova och Liam var på väg de med men lyckades hålla sig vakna... sen var det bara att stoppa älsklingarna i säng.

hade liten kamp med Linn som lärt sig klättra över spjälsängen... så det blev att stoppa henne i säng... ytterligare.. ungefär 10 ggr.
sablar till envis unge... det har hon ärvt från mig!! xD

Nu när ungarna äntligen har lagt sig och det var dags för lite vuxen umgäng.. så har såklrt barnen gömt kontrollen!! fattar inte hur en så "blaffig" kontroll kan gömmas.... men de lyckas med allt.
får väl försöka fördriva tiden med annat... typ bloggande...
patrik tycker nog jag är världens tråkis just nu,,, får nog göra honom lite sällskap i soffan och spela kort eller något, kanske ska passa på att se den nya beck filmen??

kramar på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0