Dagarna går

dagarna går, och skyndar sig långsamt förbi som en stilla ström vatten som bara flyter förbi. ingen ting som kan påverka flödet utan dagarna kommer och passerar hur gärna man än skulle vilja att de stannar upp.

dagarna som kommer börjar bli allt ljusare, både bildligt talar och rent bokstavsmässigt. dagarna börjar tidigare och blir ljusare tidigare, det är heller inte bäcksvart längre när jag kommer och hämtar barnen på dagis. Det är en skön känsla att vintern börjar lida mot sitt slut och våren börjar närma sig.

när jag hör ordet vår gåt tankarna till vitsippor, cykelturer och sol. det är nog det jag ser fram emot mest, solens värmande strålar, känslan av värmen mot ansiktet. de underbart stärkande och upppiggande cykelturerna som jag cyklade varje morgon förra våren. och alla vitsippor som jag bara längtar efter att se och plocka. för mig är det vår när jag ser alla underbara fält med vita fina sippor:-)
tankarna på dem för mig tillbaka till min egen barndom då vi varje vår överöste vår mamma med dessa blommor :-D

nu har barnen äntligen somnat, de har feber för 2 dagrm (3e natten) irad.,, började i förrgårs natt, då Elias var varm som en ugn, eftersom det inte hade gått över till mrogonen så fick jag ringa och sjukanmäla mig.. inte roligt då man behöver varje krona man kan få in. men så är livet, kan inte lämna sjjuka barn på dagis.. och vill det verkligen inte heller utan det var att ta hand om gossingen:-)
i dag på morgonen trodde jag att febern hade skäppt på honom... men frammåt middagstid/em så hade istället båda pojkarna sjuknat till igen. så nu ligger jag här i min säng mellan två feberheta pojkar och försöker fördriva tiden tills det är dags att sova...
för som Liam sa "när man är sjuk så får man ligga i mammas säng"  ja om det bara vore så väl. den lille skurken försöker komma på alla möjliga ursäkter till att få sova i min säng... och oftast brukar jag ju ge med mig, och det vet ju han så han brukar få sova med mamma.

Är väl ibland allderles för snäll och offrar min egen nattsömn för deras skull (för er som säger att det inte kan vara så jobbigt att dela säng med barn så prova att ha 4 st i en 160 säng och prova att sova ordentligt,,,) men samtidigt så försöker jag intela mig själv att detta är en övergångsperiod, för det är inte många tonåringar som vill dela säng och sova i mammas säng XD!!

me men, jag börjar allt bli lite sliten efter flera nätters extra vak som det ger när man har febersjuka barn... det är alvdedon och vatten hit och dit,,
hoppas att det går över snart. gillar inte att se mina älsklingar sjuka,

de senast två dagarna så har jag spelat på facebook.. något jag inte gjort på evigheter. sen farmville var populärt... ja men nu var det så att Liam ville spela happy aquarium, och det fick han, därifrån klickade han sig vidare till castleville, jag fick hjälpa honom lite och vips.. detta var ju intressant och kul. så nu i två dagar så har jag spelat lite till och från och jag måste ju säga att det ät kanon skoj, men ack så beroende framkallande. nu vet jag varför jag la ner och spela på favebook överhuvudtaget :-P

aja nu måste jag avsluta, måste se om jag tjänat ihop lite mer energi :-P XD!!
kramar

RSS 2.0