galen?

ja internetgalenskap!
nej då jag är inte totalt tokig utan bara lite grann rörd av att ha internet.. måste kolla saker och kika hela tiden:-D
 jag t om skriver två dagar i rad på bloggen!
jaja men kom inte och säg att jag inte varnade er!

Bustrollet Elias
dagen har gått fort, Patrik skulle iväg på mässa idag med jobbet, så han åkte inte hemifrån förrän vid 9.30, men innan så ställde jag mig och gjorde frukostpannkakor till min älskade familj, passade på att dammsuga och skura hela huset med.
efter det så slöade jag lite med barnen. stoppade in kyckling i ugnen och passade på att sätta sig en stund vid min underbara dator!
min going Liam

sen n'är jag ska hälla i riset i grytan, vid kl 12, ringer min systerdotter och säger att maten är klar! jäklar! jag glömde ju totalt bort att jag bjöd in mig själv och barnen till min goa syster Vicki!
det blev att snällt tigga om att hon skulle hämta oss... efter som vi annars inte skulle hinna itid  till maten.. och snäll storasyster som hon är så hämtar hon ju alltid en syster i nöd ;-)

jag och min goa syster

stannade där och tjötade lite, sen kommer kenta  (ups .. jag glömde ju att jag ringde honom på fm och sa att han skulle komma och hälsa på!! urs vart har jag gömt min hjärna någonstans??)
men han hittade mig iaf. efter en liten stund kom Patrik från mässan, och han coh ke´nta åkte iväg och jobbade

lite .
jag och min underbara bror<3
'
eftermiddagen spenderades hemma och avslutades med mys med mina underbara barn-

Linn

har förresten hittat en ny laddare till min kamera så det kommer att komma nya bilder på bloggen framöver:-)
ne nu ska jag vara lite nyttig och vika ett berg av tvätt:-)

ciao

Nova

Äntligen fru Wessman :-)

Vet att jag inte skrivit på ett tag (igen) men det har haft sina små... eller stora orsaker... har inte haft internet på ett bra tag... och för att inte trötta ut er allderles så hoppar vi över detaljerna och hoppar på de roliga sakerna istället!

Nova, Linn och Alexandra är bröllopsfina

jag har ju som ni säkert redan vet varit tillsammans med Patrik i 8 år... och vi har varit förlovade i nästan lika länge.. ja i 7½år..
och har man sedan 4 barn tillsammans och planer på att spendera resten av livet ihop .. ja då borde man ju gifta sig!
det var lite utav våra resonemang att ta det stora klivet. jag sa till Patrik att det inte spelade så stor roll vart vi gifte oss, och kunde lika gärna  gifta mig borgerligt... men min numera äkta hälft ville det inte utan propsade på att skulle han väl gifta sig så skulle han gifta sig i kyrkan!

Frisyren

okey tänkte jag och vi började planera... så mkt tid av planering blev det ju inte, genom att vi skulle gifta oss på kyrkansdag den 11 september. ja vi hade lite mindre än 2 månader på oss att planera, införskaffa och fixa saker till vigsel och fest,'men med lite trix och fix och underbar familj kommer man långt.

klart att åka till kyrkan

tillslut var iaf allting klart, gästlista skriven, inbjudningar utskickade, klänning och ring och övriga kläder köpta, lokal fixad och det var dags för dagen D

först på morgonen , morgonpigg som jag är så plockade jag in kyckling i ugnen, det första jag gör på morgonen (kl var 6)
sen n'är det var fixat var det dags att fixa naglarna och sen åka till frissan.
där blev jag sittande i 4 timmar... trodde att när man hade kort hår att det skulle ta mindre tid men ... det kunde jag ju glömma.
men Annette Ågren gjorde en helt underbart vacker frisör av det lilla hår jag hade:-)

Min fina frisyr igen:-)

sen gick resan ner till svägerskan där sminkning gjordes och klänning påkläddes, .
år vän och chaufför för dagen; Christian Wahlström  kom med svågerns Trans am och plockade upp mig och körde mig till kyrkan.
där möttes vi utanför kyrkan och snart var ögonblicket innen att gå altargången fram:-)
väl framme vid altaret så hade jag mina underbara barn där, mina ogifta systrar Magda och Nilla var tärnor och bestmen var Daniel.

Bruden med sina tärnor och näbbar:-)

hela vigselakten var magisk och jag var inte ett dugg nervör utan det kändes bara SÅ rätt!!( att jag kände Patriks händer darra lätt det är något vi håller tyst om :-P)

jag nervös?? knappast ;-P

utanför kyrkan träffade vi alla nära och kära, och blev helt dränkta i ris!! jag lovar att hotellpersonalen fick dammsuga ris efter vi åkt! det fullkomligt dröste ner!!

utanför kyrkan

Tärnor och brudpar

kyrkporten

Hela familjen


sedan tog vi farväl av alla och åkte mot festlokalen... eller nästan... vi tog en riktigt lång omväg för att verkligen komma SIST till lokalen,,, ni vet ju hur det är med fint folk komemr alltid sist ;-P

vi framkomna till festlokalen:-)

vi fick varsin välkomstdrink och fick sätta oss på våra platser, därefter fick vi underbart god mat, potatisgratäng, kassler, kyckling sallad och bröd.  och undertiden  hölls det härliga tal, bjöds på spex och hade underbart ´kul,.
Bröllopstårtan gjord av Marielouise Thor i Floby var en helt underbar skapelse i vit marsipan men chokladmousse innuti.. det var nog den mest goaste tårta jag ätit i hela mitt liv!!

Bröllopstårtan

festen drog igång och vi dansade givetvis vals med! det blev till "you raise me up" med josh groban
festmusiken spelades av Dj Serious ?? (tror han stavar så, alias Andreas Jacobsson
han var helt okey och vi dansade och hade kul hela kvällen.

brudbuketten

kl närmade sig halv 11 när mamma sa att de skulle spexa lite till och band en bindel för ögonen på oss, vi belv helt enkelt kidnappade!
de underbara raringarna hade fixat hotellrum ornat med barnvakt så att vis kulle få fira vår bröllopsnatt ensamma!!
det ahde vi inte allas funderat på ens, utan tänkt att vi åker nog hem och tar hand om barnen!! och så få den otroliga överaskninen det var nog det bästa av alltigopa.

när vi kom till rummet hade de tänt ljus och ställt in vin och choklad på rummet! helt fantastiskt.

ja vad som hände på hotellrummet stannar på hotellrummet ;-P
men jag kan säga att jag har nog inte sovit så otroligt gött på länge!!

ja det var en liten summering ppå min bröllopsdag!!!

Tack min underbara familj och vänner för att ni var med och gjorde denna dag till en bland de lyckligaste i mitt liv!! <3 Älskar er<3

jas ni kommer säkert tröttna på allt jag kommer att uppdatera er om i fortsättningen :-)

kramar på er


RSS 2.0