Baddag:-)

Idag sken solen redan innan vi vaknade, det var varmt oh inte ett endaste moln fanns på himlen:-)
dessa dagar som man vaknar och vädret är på topp så kan inte humöret vara annat än toppen, trots att det var min dag att gå upp och ta barnen:-)
det fungerade jättebra och alla barn var på strålande humör:-) Efter frukost och morgon skåande fick barnen gå ut i trädgården, barnens farbror; Didde har varit här flera dagar och han är helt toppen med barnen. han gick med dem ut och lekte medans jag tog hand om morgonbestyren och plockade lite.
sen tvättade barnen och Didde bilen tillsammans och barnen tyckte det var så kul att få hjälpa till (plus att det var roligt att blöta ner sig)

Nova och Linn tvättar bilen:-)
När PAtrik vaknade vid 10.30 så gjorde vi oss iordning och åkte in till stan, hem till farmor en stund. Hon lagade iordning färskpotatis och stektfläsk och sås som vi allihopa smaskade i oss.

Hela solgänget uppe hos svärmor:-)

efter maten lämnade vi Elias hos farmor och tog med oss Liam, Nova och Linn upp till berget där vi badade
alla barn tyckte det var härligt att bada:-)

Liam <3

Nova & Linn


efter badet åkte vi och hämtade Elias ochåkte hem, då var kl redan 18 och det började bli dags att göra iordning barnen till sängen. vid 19 tiden gick det inte att hålla tjejerna ochElias vakna längre och de la sig utan protester.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0