Bröllop

igår gifte sig kronprinsessan Viktoria med sin Daniel men eftersom vi bor här nere och det är lite långt till Sthlm fick vi hitta vår eget bröllop på lite närmare håll ;-P

 I går gifte sig även Viktoria och Lars i Åsarps kyrka.




De söta tärnorna <3

det var en väldigt fin tillställning både i kyrkan och på festen efteråt, som för övrigt var i Blidsbergs bygdegård-

Brud och brudgum på väg ut från kyrkan

givetvis måste vi glömma hälften av de saker vi skulle ha med oss. så efter bröllopet var vi tvugna att åka hem, hämta välling, blöjor och lite annat innan vi på nytt provade att åka iväg.
när vi kom fram till bygdegården så anlände vi nästan samtidigt som brudparet.
vädret var väl lite sådär med växellvis spöregn och uppehåll. när vi kom fram var det iaf lite uppehåll och vi samlades på gårdplanen för att utbringa en skål för brudparet... och eftersom vi kom lite senare än de andra så fick vi givetvis inget att skåla med ;-)

Ankomna till bygdegården

sen var det dags att inta matsalen, vi började med att sjunga lite sånger och sen var det dags för maten. vi blev bjudna på exotisk buffe med fläskfilé, kyckling och rostbiff tillsammans med potatisgratäng, potatissallad samt vattenmelon, passionsfrukt och annanas.

smakade smaskens

undertiden som måltiden höll på så klingades det i glas och brudparet fick hoppa upp och ner på stolar och pussas:-) kan ju tilläggas att det blev en hel del plinganaden XD

festen

eftermaten var efterrätten på antågande... och alla såg fram emot att hugga tänderna i godheterna... bara för att inse att man blivit grundlurad!! det var papper... med en sång innuti.
ja efter sången var det iaf dags för riktigta efterätten som blev glass, havrerån och coctailbär.

när efterrätten var avslutad var det dags för brudvalsen som de klarade av snyggt... lite krockande med barn men det syntes ändå att det var övat en hel del, Lars såg väldigt sammanbiten ut när han försökte räkna takten :-) det var lite annat än buggtakt va?

Brudvalsen

efteråt dansades det till trubadurerna Birbi? birgitta och  birgitta, de var riktigt underhållande och sjöng rätt bra.

När vi dansat en stund var det dags för tårtan!
Enligt Liam var den fullt godkänd.. han käkade 3 bitar!
ne den smakade fakriskt jättegott:-)

Bröllopstårtan

nä tårtan var nästan klaräten så gjorde de tre tårtbitarna sitt och Liam som inte hann gjorde endel saker i byxan :-( då förstod vi att det började bli dags för hemfärd. kl var ändå 21.30.

I bland behövdes lite  friskluft även för brudparet

vi fick med oss Nilla, Jonny och Pontus hem och skulle lämna av dem hemma hos vicki.. men vi glömde nyckeln.., så de fick hänga med hem till oss en stund medans vi väntade in farmor och farfar som skulle komme med nyckel.

blev en trevlig stund med lite kortspel.. sen stupade både jag och Patrik i säng... behöver jag ens tillägga att vi la barnen när vi kom  hem och att de somnade utan protester;-)


Bröllopskyssen


Kommentarer
Postat av: Anna

Åh så fina dom är!!! STORT GRATTIS!!!!!



Många kramar från de nyinflyttade! ;)

2010-06-20 @ 20:26:58
URL: http://trollistrollmorsan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0