konstig

var hos läkaren med Nova i går, hon hade sedan i förrgår fått koppor/blåsor på kroppen, vilket jag och Patrik i vår enfalld trodde att "va bra! hon har fått vattenkoppor"
tänkte inte mer på det, hon var lite gnällig och hade lite feber men var inte påverkad på annat sätt så vi lät det vara. tänkte väl att bvc och vc inte gärna vill ha dit henne för konstateerande att det skulle varit vattenkoppor heller, eftersom det är extrrrrrrrt smittsamt.
dagen efter altså i går, hade kopporna sjunkt in och blivit röda flammor, samt att hon hade blivit jätte svullen i ansiktet, främst runt ögonen,
ringde så 1177, som sa att vis kulle riga bvc som i sin tur sa till oss att ringa vc.
sagt och gjort hon fick tid kl 10.30

väl på VC så träffade jag en konstig läkare, han trodde att det skulle vara födoämnes allergi, men inte nog med det, han undrade hur JAG mådde??!! hur många barn jag hade och drog slutsatsen att jag måste vara deprimerad eftersom jag hade 4 barn under 3 år!!
för han hade genom en studie lärt sig att 75%av de mammor som har 2 barn under 4 år är deprimerade och eftersom jag hade 4 barn under 3 år så...
han frågade fall jag var irriterad på min man?. och tyckte att jag skulle ta mig tid för mig själv, ta promenader själv, släppa kontrollen och lämna över nätterna till mannen...
det sista var nog det enda vettiga han sa under besöket

men jag fick tavegyl till tösa och gick skyndsamt därifrån... snacka om weird läkare

sen var vi hos svärmor och käkade middag och sen åkte vi hem.

passade på att se på beck- levande begravd innan  vi gick och la oss... i separata rum.
jag barrikerade liams rum och sov på en uppblåsbar luftmadrass- med min underbara bäddmadrass ovanpå... och jag kan nog medge att jag har aldrig sovit så skönt.
att jag vaknade 3ggr i natt och var på väg halvvägs in i vårt gemensamma sovrum 2ggr bara för att Elias grät.. ja det får jag skylla på mammainstinkter.

patrik lovade att ta Elias i natt igen och jag får sova igen! får nog skaffa öronpluggar om jag ska kunna sova hela natten utan att vakna;-)

kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0