stressat värre ;-)

Morgen startade 7.30 av att barnen vaknade (som vanligt) kan man inte ha en inbyggd sensor som ställer in sig påa tt vakna en timma före barnen så att man hinner vakna till liv innan dagen sak rusa igång?

på dagens agenda stog
*lämna Liam på dagis
*gå till stor och liten
*hämta Liam på dagis
*göra lunch
*åka med Liam till tandläkaren
*åka hem
*rasmus ska komma
*gå till Anna & Christian
*gå hem och lägga barn



så för att kunna följa agendans första punkt så var jag tvungen att så i 4 barn frukost, ta på dem kläder allihopa och med det inräknat att kämpa med dem som inte vill ha kläder på sig.
sen när vi jag stoppade näsan utanför dörren så var det frost och vagnen stog UTE! ja då avr det bara till att försöka få tag i åkpåsarna som låg längst ner i skrubben, få fast dem i vagnen och ungarna i åkpåsar, resp på cykel.
när det var klart var kl 8.30! ojdå... det var då jag ska lämna Liam på dagis! = inte bra... nja det gör inte så mkt nör man bara bor 20 meter ifrån dagis.
vi hann iaf nästan i tid.. och det är nog det som räknas..
Liam som inte kände för att gå ut i dag och var lite ledssen över det, fick faktiskt stanna inne på förmiddagen! iaf fösta delen av förmiddagen.
efter att ha lämnat min lille goding på dagis, tog jag resten av mina underbara barn i vagnen och började promenera bort mot kyrkan.



det var en härlig promenad trots att det var kyligt i luftenoch vi var framme  vid församlingshemmet vid 9.15
i dag så var det underbara Mari som hade hand om stor och liten gruppen och det var superkul att träffa henne igen:-)
barnen tyckte det var roligt att leka, sjunga och träffa lite andra kompisar medans mamma tyckte det var lika roligt att träffa sina lite mer vuxna kompisar och tjöta lite "mammatjöt"

allt för snart blev kl 11 och det var dags att börja tänka på tillbakaresan eftersom mammas trollunge slutar kl 11.30
vi var 7 mammor med varsina barnvagnar som tog sällskap tillbaka från församlingshemmet,d et var som en liten karavan:-D



Liam hälsade mamma så glatt när jag kom och hämtade honom, det hade varit en bra dag med mycket skoj på dagis. och vi promenerade tillsammans hela den "långa" biten hem.
dagens meny bestog av stekta fiskpinnar, potatisgubbar och riven morot som barnen proppade i sig med glatt mod.

efter maten var det dags att ta med mig min trollunge in till stan och åka till tandläkaren Ulla Stenqvist. liam har ett hål i en av sina tänder och måste laga det, men är inte så tigg påa tt öppna sin mun, han är även väldigt reserverad för människor han inte känner så han får gå hos en barnspecialist .idag gick liam och hon på tandtrollsjakt, blåste på tänderna och busade. allt för att han ska vara så trygg med henne som möjligt. hon är väldigt pedagogisk och leker in det hon gör och är helt och hållet på barnens nivå när det gäller tandläkare.


Liam i pysseltagen
efter tandläkarbesöket åkte vi hem och grejade tills Rasmus kom och hälsade på. tillsammans tog vi en promenad i det härliga vädret bort till Anna och Christian och deras sötnosar.
där grillade vi korv och umgicks:-)
alltid lika trevligt att umgås med er<3

tiden går superfort när man har roligt så snart var det dags att promenera hem.

barnen isäng, mamma framför datorn? nja ska väl försöka göra lite mer nytta ikväll! kramar på er


Kommentarer
Postat av: Anna

Fina bilder! Och det var roligt att ni kom :)



Kram på er mina vänner

2010-10-20 @ 11:41:48
URL: http://trollistrollmorsan.bloggspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0