10 juli Tvillingarnas födelsedag

idag (eller rättare sagt i går) fyllde mina underbara tjejer 3 år! fattar inte var tiden har tagit vägen?
förberdelserna inför kalaset började dagen innan då det bakades tårtbottnar och städades... dock fick vi storstäda en gång till på fm på kalasdagen för på något underligt vis var hela huset gräsigt? kan ju berott på att patrik klippte gräset samma dag och sen att barn och djur sprang in och ut?
nåja lite ogjort arbete...
sedan på kvällen när tjejerna gått och lagt sig ( mkt motvilligt) så gjorde jag i ordning tårtan vi skulle äta på morgonen, slog in paket, blåste ballonger och satte upp dem i taket, dukade bordet och ställde i ordning allt.



kl 6 på morgonen så smög vi oss in i tjejernas rum ( på något otroligtvis så hade de sovit hala natten i sina sängar!!) och när vi sjöng ja må dom leva så vaknade tjejerna med ett stort leende och massor med födelsedagskramar senare gick vi in i köket, där det var findukat med ballonger och fina servetter och med levande ljus som brann. Man såg hur fint tjejerna tyckte det var.
sedan såg se paket högen och de förstod inte riktigt att alla paketen var till dem... men när de väl förstod det så tog det inte lång tid för dem att öppna dem.



tjejerna fick varsin "my little pony"  en pinkiepie som pratade och en hårstyling ponny, varina barbie dockor, med barnvagn med två små bebistvillingar!! målarböcker och läppserat gjort som en hellokitty, armbands sätt.

utav moster viktoria med familj fick de hellokitty målarböcker och pennor, utav mormor fick de en uppblåsbar pool samt ett par skor(men den öppnade vi lite tidigare så den har de redan njutit av i trädgården) utav grannen birgit fick de godis och ett målarblock, utav Håkan fick de en brödrost och en elvist till sitt kök.



vi hade även besök av våra nya vänner från lägret, Ramona och Mattias med deras barn, det var toppenkul att träffas igen och barnen gick så väl ihop. vi bestämde att vi verkligen fick hitta på lite i sommar!!
så till helgen blir det nog en tur upp till mösseberg?

iaf dagen sprang på och mycket tårtätande och massor med lek gjorde att det var väldigt trätta små prinsessor som gick och la sig på kvällen, och somnade med en gång.

kramar på er!!

har inte hunnit ladda in bilderna från födelsedagen än, men bjuder på några bilder från lägret:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0